27.04.2012

FCB

Hs.fi:stä huomasin, että FC Bayerni on menossa potkupallon Mestarien liigan finaaliin [varmistui myöhemmin]. Baijerilaisia faneja oli paikalla Epsansjassa (BR:n video).
Rangaistuslaukauskisassa oli työperäisiä maahanmuuttajia Alaban, Gomez, ja Robben, mutta myös Philipp Lahm, joka on jopa mynssenissä syntynyt. SZ:n juttu.  Se pelataan Mynssenissä, mutta ei se mitään sillä olen turvallisen kaukana sieltä.


2010 Milano ja Baijeri pelasivat loppuottelussa. Vaikka ottelu oli Madridissa oli Mynssein keskustassa lauantaina aika tunnelmallisen meluisaa ja U-Bahnissa ahdasta (erhebliche Störung für mich). 70'000 fania matkasivat areenalle katsomaan ottelua videotauluista (2 kpl 100 neliön skreeniä). Kaksi viikkoa sitten ilmasliput tilaisuuteen oli mennyt kahdessa tunnissa loppuun.
Silloin FCB meni häviämään 0:2 Welt.de:n kuvia / tarina pelistä.



Karstadtin urheilupuoti Karlsplatzilla (Karlstor on tuon portin nimi).

Ausrüstungiä MM-kisoihin. Kuvassa Italian trikoo, mutta olutkori (olennainen osa tietysti) on saksalaista Paulanderia.

Nestekaasugrillailua Isarin varrella ennen peliä.

Nahkashortseille soveltuvat FCB punaiset pitkät sukat eikä pitkän kaverin roikkuvat valkoiset.
FC Bayernin pelaajat ilmestyvät Oktoberfestien aikaan lehdistölle nahkahousuissa myös. 2010 tosin taisi jäädä väliin kun peli ei oikein sujunut. Bundesliigan taisivat voittaa:
Marienplatzilla. Uusi raatihuone ja Frauenkirche.


 Erikoisempi fan-klubi.
Stadionin hehkuu paikallisjoukkueiden väreissä (vaihtuu): punainen, valkoinen ja sininen.

Tietysti kaikki mahdolliset baarit ja Biergartenit koittavat järjestää lähetyksen ja mainostavat sitä ulkopuolella etukäteen.
FCB:n menestys tuottaa aina Baijerin panimoille ja ravintoloille miljoonatulot tänä vuonna. Oluttahan voi juoda iloon ja suruun.

  Taustalla Alte Peterin torni, johon pääsee pientä pääsymaksua vastaan.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen