26.05.2012

Kamera-auto

Tietokone-lehden uutinen kertoo, ettei Mikkisofta osannut varautua Saksan yksityisyyshysteriaan huolimatta siitä suuresta julkisuudesta, mitä Google teki ja joutui kokemaan. Esimerkiksi Mynssenissä joku talon toimija vaati sumentamaan näkymän, ettei Googlen oma toimistokaan näkynyt Streetviewissä. Vuonna 2010 Baijerin kaakkoiskulmalla ei oltu niin nuukia (taikka siellä ei ollut paljoa mitä poistaa) ja siksi eka kohde Saksassa on Oberstaufen.  Itseasiassa sen 31-v. turismista vastaava nainen pyysi ne kuvaamaan sinne.
Merkurin kuvassa em. nainen fillaroi Streeview pyörällä Drindlissään. Googlen edustajatkin olivat tulleet juhlistamaan avaijaisia perinneasuissa. Sen sijaan yksi kylä (25 taloa) on jätti vetoomuksen tietosuojavaltuutetulle, ja jos se ei auta niin sitten jokainen meinaa yksitellen pyytää suttamaan talonsa palvelusta.

Kun keskustelu oli kuumimmillaan oli The localissa oli ulkomaalaisen toimittaja-kirjailijan provokatiivinen kirjoitus. Silloin oli jo selvää, että ainakin 2440000 taloa pyyti suttaamaan talonsa tuntemattomaksi.
Eräs 15 vuotta maassa asunut sanoo, ettei saksalaiset ota riskejä, kuten lainaa rahaa, jos se ei ole välttämätöntä, tai mene lomalle kohteisiin, jotka eivät ole turvallisiseksi taattuja.

Saksan joissain kaupungeissa Mynsseni ml. Sightwalk palvelu.




 Tämä idän ruttojuuri ei ole kotoperäisiä kasveja. Tämä taimikko oli kuukausi sitten Kehä I:n ja Turunväylän uuden liittymän pientareella. Pitäisi käydä katsomassa, miten isoja ne nyt on.
Kasvia on myös Suomenojan lintulammikon lähellä, kun sitä aikoinaan täyttiin maalla, jota oli kuskattu myöskin jostain paikasta X.


P.S Sarjassamme Etelä-Karjalan kansainvälistymistä:
Lappeenrantalainen kaverini oli taannoin lounastamassa parin kollegan kanssa imatralaisessa ravintolassa. Toinen heistä oli suomalainen ja toinen intialainen, joten he puhuivat englantia.
Vieressä keskusteli myös kolme lasta:
- Mitä ihmeen englantia nuo puhuu?
- Ne on venäläisiä.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen