15.01.2012

Musi spuin

BR:n suosituimpiin ohjelmiin kuuluu Melodien der Berge (joka lauantai). Komeat on maisemat, mutta muuten nuo schlaagerit eivät varmaan kovin moneen suomalaiseen makuun ole.. Luonnollisesti on playback-vaikutelma pepsodent-hymyinen ja Tracht/Dirndl asuineen. Saatetaan noissa kokata Schmankerlnejakin. Ohjelmaa on kuvattu eri alueilla Alppimaisemissa. Niistä on trailereita ohjelman kotisivulla.


Rumpalistia ei yleensä pidetä musiikin superstaroina. Eräs Cobus on treenaillut hyvin esim. suomalaislähtöistä Freestyleria, raskaampaa rokkia, mikä monesti pop-musiikkia melodisellisesti ansiokkaampaa. Siitä huolimatta olin kuullut tämän aikaisemmin ja kuulemma tuo on Ameriikan Idolsin voittaja. Hän on tehnyt oman version melodie der bergenistä.. Sen videoiden kuvauksissa lukee ensimmäisenä "ylistä aina Jumalaa" latinaksi, joten Hillsong-tavaraakin löytyy.

Eräs toinen crossover-rumpalisti pistää Sevillan parturiksi eikä Mossen Turkkilainen marssikaan tai Figaron häätkään säästy. jne. Kumpikin käyttää Youtubea hyvin itsensä brändäämiseen verkossa


Jenkkilässä (CNN) Rahmaninovin pysäytti iPhone dorka.

 [ Kuvat viime viikonlopulta. Nyt tosin etelässäkin on valkeata maassa ja pakkasta useampi aste. ]

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen