11.08.2012

Kaljakulttuuria


Itäkeskus on viimeinkin virallisestikin Itis. Sen ilmettä yritetään parantaa kattavalla remontilla. Juopoista kuulu Tallinnanaukiota korista komea Kimmo Schroderuksen "Kuru", joka on tehty 2001-2006 haponkestävästä teräksestä.

Omakaupunki palstalla oli yhden helsinkiläislähiön soittoruokalan "kännilaulusta" tullut sanomista.
Noita 60-80-l. betoniostareiden kaljakuppiloita riittää  - myös Espoossa esim. Olarissa ja Espoon keskuksessa etenkin useammassa paikkaa. Karaoke-terassikuppiloissa  onkin maahanmuuttajilla oikea crash course suomalaiseen kulttuuriin.  Ylen Korkki oli eksynyt Töölössä urheilupubiin vapaaehtoisesti.
Hanasaaren voimalaitos.

Vieressä on Suvilahti, jossa on Flow-festarit menossa.Siellä hipsterit voivat juoda oikeaa samppakaljaa. Lokakuussa siellä siellä on mm. "aitoa tirolilaista live-musiikkia & DJ", kun on Helsinki Oktoberfest. Kai se on lähdettävä syömään baijerilaista makkaraa.  "Tule kokemaan aitoa tunnelmaa ja saksalaiset 1 litran oluet".  Meine Güte..

Ebersbergissä (Mynssenin lähellä) on jo Volksfestissä marssittu ja pyöritty Drindleissä ja Lederhoseneissa. 
..ja paljon rakentamista. Mind your foot.
Tällä viikolla Derrickki & Harry olivat Harryltä huijattujen munuaisten jäljillä. Viinankulutuksessa kun on elimet on koetuksella. Kysehän oli viime kuun skandaalista, kun ylilääkäri manipuloi elinsiirtolistoja Göttingenissä. Zeitin juttuja aiheesta. Saksassahan on vastikään muutettua lakia, että pääsääntöisesti elinten kierrätykseen ottaminen on mahdollista vainajilta eikä vain niiltä, jotka ovat siihen suostumuksen antaneet. Siitä voi kieltäytyä.



Budepestin kirkkoja.






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen