23.07.2012

Laiva

Hgin edustaa eräänä aamuna.

Taustalla näkyvässä aluksessa on 447 miehistönjäsentä ja max. 700 risteilyvierasta.
Kesäpäivinä voi vierailla tuhansia risteilyturisteja. Tilausbusseja ja sightseeing busseja ajaa rantatieta kiertoajelulla tuon tuostakin.

Kauppatorin kalalokit ja ruoanystävät ovat kahinoissa. Kuten näkyy, sinne on yritetty jotain verkkoja viritttää, mutta..

Picasassa löytyi tehoste, joka tekee valokuvasta piirroksen.
10 yötä Itämerellä maksaa n. 4 keur, joten ihan tavan tallinnanristeilijöitä tuossa ei purjehdi. Tuomiokirkkoa kuvataan: "Its steep steps are where director Warren Beatty shot scenes for his film "Reds," substituting Helsinki for St. Petersburg..".  Vieraat voivat valita Hgi kierroksen sijaan  käynnin Porvoossa tai Hvitträskissä.
Korkeasaareen menossa. Taustalla saksalaisen kirkon torni.
Amandan lähellä on näköjään museoratikan pysäkki. Vitosella saa pienen kyydin.



Welt listasi, mitä kaikkia vapaanruumiinkulttuurin (FKK) lomanviettomahdollisuuksia Saksassa onkaan. Vähillä vaatteilla lomailu oli suosiossa etenkin DDR:ssä. Kuva DDR-museosta Dresdenistä.


Minä en ole kuullut kenenkään matkustaneen enkä ole nähnyt livenä näitä Rotel-menopelejä. Ihmiset tekevät näyttäviä matkoja aina Patagoniaa myöten tuollaisilla yhdistelmäajoneuvolla.  Näköjään on kätevästi Bierbänkit mukana ruokailuja varten. Kts. kuvat. Firman konttori näköjään sijaitsee Baijerissa hieman Passausta pohjoiseen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen