18.07.2012

Krokotiilijahti



Saksassakin pitää olla mätäkuunjuttuja.  Baijerissam Regensburgista n. 20 km pohjoiseen,  krokotiiliä jahdattiin lammesta poliisienkin avulla. Parhaimmillaan oli 70 ihmistä jahdissa. Lisäksi 3700 riistakameran kuvaa katsottiin läpi. Kts. esim. The Localin juttu. Welt oli selkeästi skeptinen: Die absurde Suche nach dem Krokodil im Klausensee. 67 v. ohikulkija  ja joku toinenkin väittivät nähneensä ison pitkähäntäisen eläimen. Viidenpäivän etsimisen jälkeen eläin vahvistui majavaksi (joka on harvinainen ja rauhoitettu eläin Saksassa). Nyt uimakielto on kumottu. "Jetzt kann wieder Ruhe einkehren"

Biberäktivitäten! Durchgang auf eigenes Risiko. Vorsicht Einsturzgefahr der Bäume.
(Majava aktiviteetteja! Läpikulku omalla riskillä. Huomioi puiden kaatumisvaara).


Noh, kyllähän se on ehtinyt järsimään monia puita. Kerran oli yksi leppä pyörätien yli kaatunutkin. Nyt paksumpia puita joen vieressä on ympäröity verkolla.


Viime vuonna huhtikuun alussa Göttingenissä pelastuslaitos sai hälyytyksen niin ikään krokotiilista. Matelijaekspertti lähetyi varovasti ja totesi sen sitten olevan kumista.

Tanskassa, Saksassa ja Suomessa on yksinelävien osuus täsmälleen samat. Ruotsi johtaa. Weltissä on infografiikkaa asiasta.

Viikonloppuna oli Mynssenissä Chistopher Street Day (CSD) paraati, jota on järjestetty vuosittain 1980 alkaen. Alla kuvia edeltäviltä, joista osasta tosiaan voi tunnistaa paikkakunnan. Tällä kertaa oli demari pormestarin estynyt puhumasta, joten 32-vuoden tauon jälkeen kristillisdemokraattien edustaja oli juhlapuhujana. SZ:n juttu.


 Hienoin DJ-auto oli tämä Isar Hecht (Isarin hauki) uimakerhon menopeli, joka keuli hieman paikalta lähdettäessä.
Alppiyhdistys.

 Komeat linnat rakennuttaneen Ludwig II:n kuolemasta tulee 125 vuotta. Ei joutunut koskaan naimisiin, vaikka läheltä piti.

Ludwig II:n kuva tuossa toisessa Baijerin lipussa.
 Nallekarkit ovat saksalaisille kaikki kaikessa. Tässä demarien "Monipuolisuus yksipuolisuuden sijaan".
Perinteistä ja uutta  muotia.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen