12.11.2013

Luontoa

Avara Luonto seikkaili Saksan vuoristoissa. Zugspitzelle en ole vaivautunut. Berchtesgadenia olen esitellyt aiemmin.

Komea mäkihyppykuvia siellä Alppien lähistöllä saa. Muistutuksena aiempi kirjoitukseni Innsbrukista. SZ:n juttu toteaa olympiahaaveiden olevan turhia. Siellä oli ollut oikein kansanäänestys. Kiellisesti sen verran metka, että lainattakoon kappale:
Die eigentliche Überraschung am Votum jener Bürger, die sich am Sonntag in den vier Bürgerentscheiden (München, Garmisch-Partenkirchen, Traunstein und Berchtesgaden) auf so eindeutige wie zeichenhafte Weise gegen eine Bewerbung um die Winterspiele 2022 ausgesprochen haben, liegt nicht im erwartbaren Sieg der Olympia-Gegner. Eine Überraschung wäre es gewesen, hätten sich die Befürworter durchgesetzt.

Tulos ei toki yllätä. Kyllä sitä kiistelyä ja politikointia saikin edellisellä kerralla lukea ihan riittävästi!

Luonnollisesti vastustajat ottivat oluet sen kunniaksi.
Syysretkikuvia Riesenkopfille.
Tämän sivun valokuvat eivät ole Vuoden luontovalokuvakisan satoa. Mustavalkoinen "Kuolema lammella" oli hätkähdyttävä uutiskuva.
Harmitonta sumua SZ:n jutun kuvasarjassa ihan niin ei ole asiain laita Kiinassa.. Toisen SZ:n jutun mukaan Pekingissä on 5,5 milj. autoa ja 0,8 milj. parkkipaikka.

P.S Bolzanolainen mies oli hukannut volkkarinsa Oktoberfestille kiirehtiessä. Sitten hän ei muistanut, mikä ratikka ja pysäkki se olikaan. Paikallisen iltalehden julkaiseman jutun avulla auto kuitenkin löytyi.
Lokskuussa hesseniläiset pääsivät uutisiin, kun vastavihityn avioparin mies unohti rouvan huoltoasemalle ja huomasi vasta 200 km päässä asian.
Syyskuussa baijerilainen, kaiketi 6x v. nainen, unohti menneensä autolla kauppaan ja palasi sieltä kävelemällä. He ilmoittivat autonsa varastetuksi, mutta poliisi onneksi selvitti tapauksen. Huhtikuussa 49-v. rouva soitti myös poliisit paikalle autovarkauden takia pankista tultuaan. Auto löytyi saman kadun varrelta muotiliikeen edestä.

Eilen klo 11.11 alkoi karnevaaliaika Kölnissä, Mainzissa ja Dysselissä.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen