08.07.2013

Kyrkslätt

Timo Mustakallio laulukisan on käyty eikä voittaja ollut yllätys, vaikka en kaikkia nimiä tunnekaan. Yön kuningattaren -aarialla voitto irtosi. Taikahuilua voi kuulla Kansallisooperassa syksyllä. Vähän on näytöksiä. Miehityksiäkin on kaksi, joista voittaja Takala on ykkkösesä, mutta tokassa olevaa Tamio en ole kuullut, joten pistetään harkintaan.  Myös mukana oleva Kaappola on luovuttanut kuningattaren viitan nuoremmille tähdille. Edellisten kisojen voittajista tuttuja nimiä on vuoteen 1987 asti, joten hyvään seuraan pääsee. Harmi, ettei tuota tullut radiosta. Kultakuumeessa oli tosin keskustelua aiheesta.



Pyöräretken pöndelle kahville. Kuvassa Kirkkonummern kaupungintalo matkan varrelta.
Sen keskustaa on remontoitu rankasti. Uudehkossa kauppakeskuksessa +40 v. miehet keräsivät nimiä "ruotsi vapaaehtoiseksi" listalle. Paradoksaalista, että juuri tuolla törmäsin noihin, kun Kirkkonummella vain 77%  on suomenkielisiä ja kahvipaikassa valtaosa kuului puhuvan ruotsia.
 Tilalla on maatilapuoti, jossa löytyy tuotteita moneen lähtöön. Tapahtumassa oli täydentämässä myös partiolaisten vohveli-makkarakoju.





















Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen