08.03.2013

BFigura

 Karin pilapiirrosnäyttelyssä oli yksi kuva, jossa joku kommentoi tätä teosta tyyliin, että kyllä minä Paasikiven tunnistin, mutta Alli ei ole näköinen.


Design-lintulaudoista saa maksaa parhaimmillaan 220,-.





 Kävin katsomassa verrattain moderniapalettia. Kuvasa keskellä. Suosittelisin testaamaan jompaa kumpaa muuta kuvassa näkyvää.  Robin Hood on hyvä ja sopii aikuisillekkin.

Katsomo oli täysi arki-iltanakin ja myös viimeinen näytös on loppuunmyyty. Epäilemättä tanssi oli laadukasta vaikka en siitä mitään ymmärrä. Mitään klassista baletita näyttävine loikkineen ja pyörimisineen se ei ole.
Illassa esitetään kolme eri teosta. Vain ekassa "Neljä luonnekuvaa" on pienehkö orkesteri. Siinä oli pianistilla tärkeä osuus soittaessa Paul Hindemithin musiikkia. Tämän eka esitys oli 1946.
Keskimmäisessä teoksessa Forsythen "In the middle, somewhat elevated" (1987) on pelkkää elektronista meteliä. Viimeisessä  Kyliánin "Bella Figurassa" soitetaan sikermä kappeleita etenkin barokin ajalta, mutta se loppuu kesken ja lopussa tanssitaan ilmastointilaitteen huminassa.

Näyttämöllä ei lavasteita tarvittu. Lähinnä esirippua hyväksi. Keskimmäiseesä teoksessa katosta riippui kaksi kultaista omenaa.  Viimeisessä teoksessa sukupuolesta riippumatta asusteina on tuollaiset punaiset hameet. Kotisivulla on sekava Youtube-video. Kenties pianomusiikki taustalla on tuosta ekasta teoksesta.






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen