04.03.2013

avaraa

Eilen kannatti uhmata lunta ja jäätä ja käydä Olarin kirkossa (ei kuvassa) kuuntelemassa AVARA-trion konserttia. Kirkkotila sopi erinomaisesti soitolle. Live-keikan tunnelma oli hieno.
Siinä taidettiin irrotella enemmän mitä levyllä, joka sekin on hyvä  kuten tämäkin löytämäni kritiikki paljastaa.
 Vain yksi vanhempi herra taisi yllättyä musiikista ja lähti toisen kappaleen alussa jo pois.. Iirottelua ohjelmassa oli sama kappale monta vuotta sitten eikä kantapöydän naisten kommentit (5:00 kohdalla) yllättäneet..

 Aallon kirjaston kattoikkunoita.
Radiossa on näköjään kaksi osaaa tarvittu lähettämään viime vuoden Tapiolan April Jazzin konsertti, kun artisti ei selvästi malta lopettaa soittamista.
"Usein yli puolen tunnin mittaiset teokset soivat myös runsaasti soolotilaa kaikille yhtyeen jäsenille. Mutta olipa sävellys mikä tahansa, Garbarekin soitto fokusoituu aina saksofonin puhuttelevaan, vuoroin lämpimään, vuoroin raakaan saksofonin sointiin ja voimakkaaseen emotioon."
 Aallon tasakatot falskaavat hieman lämpöä harakoille.

Toimittaja Rönkkö summeerasi Saksan nykyisiä suurbudejettiylitysprojekteja, joista olen maininnut pois lukien tiedustelupalvelun konttori, josta en ollut kuullutkaan. Sen hintakin on lähes kolminkertaistunut 1,4 Mrd euroon.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen