17.02.2013

Riskier was, Mensch!

Näyttäviä valokuvia Helsinki (lähiöineen) mukaanlukien löytyy herra Niemelän HDR kuvagalleriasta. Päivän Kemppisen blogikirjoitus kun mainosti. Viikolla käytiin kollegoiden kanssa Valokuvataitee nmuseossa, jossa on kaksi kiintoisaa näyttelyä. Toinen on tuoretta kamaa ja toinen kokoelma näyttely aina 1800-l. lähtien. Kirkko ja Kaupunki -lehdon juttu kertoo Palomäen näettelystä. Kuva on esimerkki muotokuvista, joissa on käytetty valoa edestä ja täysmustaa taustaa. Tässä lisää kuvia.

Espoon viikottain ilmestyvä seurakuntalehti on Hesaria seuraten muuttunut tabloidiksi.

Kansikuvassa voiton vie kuukausittain ilmestyvä Deutsch-Evangelish in Finnland.

Saksassa EKD:llä on paastonajan kampanjana tänä vuonna Riskier was, Mensch! Sieben Wochen ohne Vorsicht. Ajaktuksena on kohdata ihmisiä rohkeasti, luottamusta ja poiketa totutuista tavoista. Ekassa mainosspotissa mummi saa kyydin.
ZDF:n Mediathekissa on kampanjan avajaisjumalanpalvelus. Kampin kappeli. Zeit esittelee uutisvalokuvakisan voittajia. Seurueeseen on eksynyt kaksi oudosti pukeutunutta tapausta. Tuo valkoinen saattaa olla sorsa-ankka.


P.S  Nyt on kai Dampfknudel kausi, kun SZ julkaisi ohjeen. Se kuuluu omenakääretortun (Apfelstrudel) samaan sarjaan, että niitä voi syödä sekä pääruokana että jälkiruokana. Kumpikin ui vaniljakastikkeessa, mutta Wikipedian mukaan voi tarjota myös kaalia, sieniä ja kurkkuja vaikka sen kanssa. Taikinaan kuuluu maito, vehnäjauho, suola, hiiva, voi ja mahdollisesti kananmunia eli vähän kuin pullataikina. Kattilana pistetään maitoa, voita ja taikina mötikkä ja kansi kiinni (kts. resepti ja jonkun suomalaisen blogistin ohje).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen