19.02.2013

hopotihoi

Saksassakin jaksetaan kohista hevosenlihasta. Ylekin uutisoi aiheesta. Ilmankos Suomenkin Lidlissä myytiin firman gulassia tarjouksessa viime viikolla. Mynssenissä on yksi hevosenlihakauppa. SZ:n jutun otsikko oli: "Ihan kuin myisin täällä rotanlihaa".
Mynssenin Riemissä on Münchner Rennverein e.V:n laukkarata (Galoppenbahn) sekä ravirata. Ilmeisesti ravi-innostus ei ole Saksassa kovin suurta. Yli milj. eur  tienanneiden hevosten listakaan ei ole pitkä. Olennaisia raviratoja on parisenkymmentä.

Laukkarata näytti ihan viihtyisältä pakalta. Parin kilometrin radan keskiosassa on golf-kenttä. Olutta saa juoda monessa paikassa. Olipa siellä makeiskoju ja suklaalla päällystettyjen hedelmien / marjojen myyntikoju.  Lapsille on leikkikenttä ja poniratsastusta.
Hevosten esittely.




Radalta poistuttiin pääkatsomon edessä yleisön joukkoon. Voittaja tuli viimeisenä. Palkintopytty jaettiin katsomon takana olen talon edessä.

Sen sijaan ravirata on aika iso betonihirvitys - onneksi oli pimeää eikä kamera ollut mukana.  Raviradalle ainakaan tuona päivänä ei ollut pääsymaksua - yleisökatoa oli muutenkin. Ravintola siellä sentään oli.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen