21.01.2014

Palveluinnovaatioita

NK:ssa saa marjoja irtonaisena pakastimesta.

Aiemmin kehuin italialaisia pikkuruokokauppoja siitä, että ne ovat huomanneet, että ihmiset tykkäisivät syödä ostamansa eväät istuen ja pyörän ääressä kanssa jälkeen.

Samanlaista itsepalvelu "discount" kahvilatoimintaa kuin Saksassa ei näkynyt. Saksalaiset ovat paljon käytännöllisempiä ruoan suhteen sentäs.

Ylea liiksistä suurelle yleisölle tutun kirkkoherran valtakunnassa oli taannoin suuren suosion saanut hyväntekeväisyysbrunssi. Nettilehti buffaa: "Tila on ehtaa 70-lukua ja soundeista vastaa virtuoosi DJ Bunuel. Jokaviikkoinen tapahtuma on vaihe 1/3 kirkkoherra Teemu Laajasalon visiolle hyödyntää Kallion ja Alppilan seudulla olevat seurakunnan tilat kansalaisten iloksi." Kotimaa24:n juttu.

.
Kiinteistönvälittäjillä on sähköisiä mainostauluja.


Tukholmassa näkee pyöräilijöitä. Siellä on myös paineilma-asemia. Suomessa en ole moisiin törmännyt vaan pitää etsiä huoltoasema, joka olisi niin hyvin varusteltu
 Etenkin muuttuneiden järjestelyjen tapauksessa olisi suotavaa opastaa matkustajia. Tämä keino toimii ainakin, jos lunta ei tule maahan.
Arlandan lentoasemalla oli hyvä lukea sanomalehteä.
Milanossa ollaan kuin Sulo Vilénin ajassa sillä siellä oli tankkaajia pihalla, joku putsasi tuulilasia ja joku joutilas ja utelias haalarimies kurkki autoon sisälle. Kuten hinnoista näkee joutuu huvista hieman maksamaankin.


Tarkkaavainen laivamatkustaja oli kirjannut henkilöstön käytöstä blogissaan.  Kysymys kuuluu, että onko henkilöstön koulutuksella ollut joku merkitys.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen