01.06.2013

Kauniskaivo


Teemalta tuli Wienin filharmoonikkojen  kesäkonsertti, joka tosin kärsi Keski-Euroopan säätilasta. (kollega kertoi viikolla Pariisissakin olleen 10 astetta).  Jotenkin jäykältä minulta tuo orkesterin soitto kuulosti. Olisikohan  maestron (s. 1930) aika jäädä eläkkeelle..
Wagner ja Verdi olivat ohjelmistossa Schönnbrunnissa. Illan saksalais-kanadalainen solistia ei ollut tuttu  enkä aio rientää ostamaan levyäkään. Häiritsevä vibraatto. Wikipedia-sivulla lukee operatic tenor.  Oi voi..
 Jos ei ole raunioita, niin aina sellaisen voi perustaa, jos sattuu olemaan muodissa.


Areenasta löytyy torstaina Tampereen filharmoonian RSO:hon vaihtavan Linnun johtama konsertti (Sibba, Tsaikovski).Siellä on Gergievin Musikkitalossa johtama Itämerikonserttikin, ja myös Pietarissa esitetty ajankohtainen Kevätuhri-baletti.

 Muualta Wienistä Neue Burg (taidehistoriallinen museo).
 
 Lichtensteinin palatsi.
 Kunnon kulttuurikaupungissa on oopperamuseokin.








 
Turistit joutuvat tyytymään hieman vaatimattomampiin kiesseihin.

 Belvedere:
P.S Viikolla kerrottiin herra Siiralan (syntynyt laatuvuonna 1979) päässen pianonsoiton proffaksi Mynssenin musiikki- ja teatterikorkeakouluun. Herzlichen Glückwunsch und fui Spass! . Hän ei ole siellä eka suomalainen vaan siellä on voinut kuunnella Frau Prof. Korkealan viululuokan konsertteja.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen