03.02.2015

Hki kierros

 Ravitsemusliike Rymy-Eetu. Hyvinkin tyhjä. Uuni rikki, joten struudeliakaan ei saanut. Toista tilaisuutta eivät välttämättä saa. Mikä karmeinta, siellä soi suomalainen kevytmusiikki.
 Siellä kävi tosin ensimmäistä kertaa niin, että teki mieli jäädä vessaan pitemmäksi aikaa kuin tarpeellista. Siellä soi humoristisesti tehty suomi-saksa fraasilausenauha.
 Tapiolassa jo hyvän aikaa töissä ollut kanttori Malkamäki on  tuore a-kanttori. Tehtävään astumispäivänä hän soitti Bachia. D molli Toccata ja Fuugan sai anteeksi soittamalla E molli Toccata ja fuugan. Kiilamaisesti laajeneva fuuga on saanut lisänimen Wedge fugue tässäkin videossa.  Teosta kuulee harvoin sillä ei noin pitkää voi jumalanpalveluksen loppusoittona soittaa. Olipa komeaa kuultavaa komealla soittimella. Malkamäki on toiminut ennen Tapiolaa Saksalaisen srk:n kanttorina 14 vuoden ajan.

Mendelssohnia esitti solisti sekä kuukauden harjoitellut isohko harrastajakuoro. Monilla lienee ollut kuorokokemusta taustalla. Keski-ikä oli varmasti viidenkympin paremmalla puolella. Kanttori Jurmun johtama kuoro suoriutui tehtävästä todella hyvin.

 Korjaamolla löytyy sotkuisia tauluja. Valitettavasti näyttely oli aika yksitoikkoinen vaikka toki värikäs.

 Naapurista löytyy erilaisia serkkuja. Taidokkaasti tehtyjä ja ilmeikkäitä. Voi vaan kuvitella, miten isotöisiä ne ovat.

 Ränsistyneen oloinen Töölön klinikka on melko varmasti Aaltoa.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen