24.10.2014

Taidetta kotiin

 Kaapelitehtaalla on usein kivoja ilmaisia taidenäyttelyitä, kuten pari viikkoa sitten ollut Art Week Helsinki.  Harmi, että se oli vain kaksi päivää.
 Kuvia teoksista on näyttelyn kotisivulla.
 Yksityiskohta Veijon teoksesta.
 Eliassonin Juuret oikealla vain 460 eur.
 Kekseliäs tekotapa.
 Tämä oli tuttua kesän Mäntyharjun näyttelystä. Hintaakin on jo jonkin verran. Valitettavasti tässä maaalauksellisuus jää liikaa jo lehtien varjoon.  Erinomaisen kotimainen aihe.
 
Näyttelyn kenties hienoin löytö oli Elina Sarlinin työt. Hänen blogissaan on paljon lisää hienoja töitä.
 Ei ollut tosiaan huono vaihtoehto juustokakulle. Kaapelitehtään kahvilaravintola on vieläpä kohtuuhintainen. Amos A:n kahvila on kakku olisi ollut varmasti 2 eur kalliimpi.



 
 Amoksella avautui laaja Anita Snellman näyttely. Minusta hänen parhaimmat työnsä olivat 80-luvulla tehdyt suuret teokset.  Kotisivulla on joitain.
 Toijan näyttely vetelee jo viimeisiään. Kauppatorin pissaava poika, jota en ehtinyt edes nähdä, on jo viety pois. Saisivat viedä myös sen mustan hotellihökötyksen Mantan ympäriltä.




 Ehdottomasti pääkaupungissa kävijoiden toimittaisi pistäytyä Forsblomilla ennen 26.10. Kotimaista puuteokset ovat erikoiset, mutta varsinainen päätähti on tuo Allen Jones. Siellä on veistoksia ja monenlaisia innovaatioita. Hinnat pyörivät 150..200 keur  tietämillä, joten yhden teoksen hinnalla olisi melkein tyhjentänyt Art Week Helsingin.  Toivottavasti joskus eksyn tuon oikeaan taidenäyttelyyn.


P.S BR:ltä tulee kenties jopa Suomeen asti videona, mutta ainakin äänenä, Il Giardino Armonicon konsertti huomenna 25.10.2014 klo 20 barokkikonsertti.

Sitä odotellessa voi yllättää itsensä kuuntelemalla hyvää modernia sinfoniamusiikkia Turruust. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen