02.10.2014

Kyllä en







Saksalaista hernekeittoa (Erbsensuppe) Aachenissa. Kyllä ei näkynyt herneitä. Sosetta ehkä. Perunaa onneksi oli.


Kyllä ei Belgiassa saa keitinperunoita vaan tuollaisia rasvassapaistettuja suikaleita ja kastiketta, kuten majoneesia, tyrkyttävät suolan päälle. Maussa ei tosin ole valittamista. Pehmeitä olivat. Keskikokoinen annos on puolisen litraa eli liikaa eikä tosin maksa paljoa, mutta kyllä kotona keitetyt perunat olisi olleet halvempia.



Perunapellon kääntämiseen ei traktoria tosi mies tarvitse.


Kyllä en mieltäni pahoittanut, kun viimein ehdin katsomaan uutuuselokuvan valkokankaalla.
Ihan tuttua tavaraa. Eri kirjoista poimittua ja kokon kursittua tavaraa, mutta onneksi dementia vaivaa, ettei juoni mennyt pilalle.

Minällä tietysti pinna palaa, mutta rännit tulee putsatuksi.  Poikakaan, ei vaurioitta selviä.

Viimeisen kirjan kuuntelin 6 CD:n Litjan lukemana äänikirjana. Hyvä sekin.
Aika ironista, että Litja itse joutui sairaalaan, ei tiettävästi kuitenkana pudonnut perunakellarin rappusilta tai itsetehdystä ruumisarkusta, ja Kansallisteatterin näytökset siirtyi tulevaisuuteen. Nyt näyttelijä on sairaslomalla, kuten mainostelevisio eilen raportoi.

Tampereen teatterikin pistäytyi pääkaupunkissa vierailemassa Esko Roineen pahoittaessa mieltään, mutta minä pahoitin mieleni, etten ostanut lippua ajoissa. Tampereelle en nyt taida lähteä.

 Mahtaakohan homehtua nuo nykyajan talot.
 Kyllä ennen osattiin rakentaa.



Kyllä en juonut kallista kahvia kauppakeskuksessa.
Rysselissä oli pakko mennä kahvilaan, ettei pyörtynyt kivilattialle ja lyönyt siihen päätä. Tilasin suodatinkahvia. Tyttö vähän ihmetteli "Hmm.. siinä kyllä menee vartti."
Sitten sain korjattua tilannetta, että tarkoitin tavallista kahvia. Olisiko sillä kertaa mennyt amerikaano tunnussanalla läpi. Kyllä ei ollut taas koolla pilattu kuppi. Tosin se kahvila siinä museoiden vieressä kirkkoa vastapäätä ei ole kyllä erityisen hintavakaan.

Kyllä ei muuta makeaa tarvitse kun on puolukoita.
Salaa olin kuitenkin tyytyväinen, kun postissa tuli vähän maistiaisia Wiesniltä.





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen