09.10.2014

Bilanz

Wiesn sitten loppui viime viikonloppuna. Tällä sivulla esitetyt kuvat eivät ole tältä vuodelta.
SZ toimitti tilinpäätösgrafiikan.

Yli 3600 löytötavaran joukossa oli mm. kaksi vihkisormusta ja kissankuljetushäkki.


Tänä vuonna varmaan tehtiin ennätyksiä dataoperaattoreiden tiedonsiirrossa että oluttuoppien näpistysyrityksistä (112000). Olutkolpakkotappeluita oli 36.



Erikoisimpien poliisitehtävien joukossa oli ollut hirviotehtävä, kun ehkäpä päihtynyt mies oli ollut kummitusjunassa ja pelästynyt hirviötä niin, että oli hypännyt vaunusta ja repinyt sen irtisijoiltaan, jolloin yrittäjä oli pahoittanut mielensä ja tehnyt rikosilmoituksen vahingonteosta.

Oluenkulutus oli vain 6,5 milj. litraa, joka jäi 0,2 Ml viime vuodestakin.


 Kävijöitä oli litroja vähemmän eli 6,2 miljoonaa, joka sekin 16:sta päivälle on ihan kunnioitettava määrä.  Noh, alkoholimyrkytyksiä saatiin kai riittävästi 681 kpl.


 

Vuoden Wiesn-hitti oli Helene Fischerin Atemlos.  Laulaja on kyllä tuttu. Sillä on suuria hallikonsertteja, joita televisioidaan. Ei tule vastaavaa Suomessa mieleen. Selkeä artikulaatio.
Tosin tässä videossa on enemmän autenttisessa ympäristössä... Tässä videossa ollaan selkeästi vielä liian selviä..

Kakkosena oli melkein yhtä ytimekkäästi nimetty Auf Uns. Siinä on videolla Berliinin monet kasvot ja voinee sanoa, että laulajakin sopii kuvioon hyvin.

Sentään tämä kolmas on edes baijerilainen. Brenna tuts guat.
Erona noihin edellisiin on, ettei kertosäettä pysty vapaavaltion ulkopuoliset turistit laulamaan varmaan edes selvin päin.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen