16.07.2014

Salmela




Hesari ennätti julkaista heinäkuun 15. pvä. Taidekeskus Salmelan näyttelyn (7.6-10.8.) kritiikin.  En oikein ole samalla linjalla kirjoittajan kanssa.

Tänä kesänä on 25-vuotisjuhlanäyttely. Ilmeisesti siksi päärakennuksen muistonäyttelyssä  onkin nimekkäiden vastikään kuolleiden taiteilijoiden Blomsted-Kaivanto-Merikanto-Tirronen-Nina Terno  (kuvanveistäjä) ei niin tuoreita ja tuoreita töitä. Mukana siis pääosin grafiikkaa, mutta myös veistoksia.

Viime pyhänä siellä oli ollut Salminen-Ruuttunen-Tepponen-Viitasalo-Kiviniemi ja isäntä itse esiintymässä. HBO ja Mari Palo on vielä tulossa sekä "Japanin itsepuolustusvoimien 50-henkinen edustussoittokunta esiintyy ensimmäistä kertaa Euroopassa."
Tuo puurakennus on siis näyttelyn päärakennus, mutta kokonaisuuteen kuuluu toki muutama muukin, joista myöhemmin lisää.



Ilman muuta kannattaa kaikkien, kenellä on vitostielle asiaa kurvata Mäntyharjun kautta. 12 eur piletissa on erittäin hyvä hintalaatusuhde eikä tuollaista miljöötä ihan joka kaupungissakaan ole.
Museokaupasta voi ostella grafiikkaa ja pieniä veistoksia tai miksei useimpia näytteillä olevia taulujakin, jos niitä ei ole vielä myyty.

 Tiistain Talouselämässä Hoikkala sanoo lipunmynnin olevan hieman edellistä vuotta edellä. Sadekin suosisi Suomen suosituimpien mökkikunnan museotoimintaa.
L-G Nyströmin "Lennokas ilmiö"


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen