25.07.2015

Viisaat kaverit

 Kirchentag on oikea muusikkojen tapahtuma.
Saksaan olennaisesti kuuluu Bläsermusik. Kirkkopäivillä pyörii torvikoteloisia ryhmiä pilvin pimein.


 Kirkkopäivillä olennaisesti kuuluu eksyminenkin sillä tapahtumapaikkoja on yli 200 ja esim. Schwabenlandhallessa saleja oli monta. Tässä sattumalta menin Hesseniläiseen uuteen kirkkomusiikkiin keskittyneeseen tilaisuuteen, jossa sali oli täynnä. Esiintyjät olivat mainioita. Myös torviorkesteri oli paikoin mukana.

Ensimmäinen laulu on alkumuusiiki. Vissiin käännös oli hesseniläinen, mutta muuten Liekkejä on monta on ruotsalainen laulu. Klassikko on myös Von guten Mähcten Bonhoefferin sanoihin.
Schlagersaksalaisille sopii erinomaisesti Aufstehden, aufeinander zugehn.
Rauhallisempaa ja kaunista Wie ein Fest nach langen, jonka avainsana on Versöhnung.


Stuttgartin Cannstatter Wasen vastaan Mynssenin Theresienwieseä (seuraava kuva alla) eli ovat reilunkokoisia kenttiä, joissa voi järjestää Oktoberfestin tai Wiseguy-konsertin tapaisia tapahtumia. Olennaista on, että raidelogistiikka palvelee.



Jonkun Youtube-soittolista Wiseguyn vuosien varrella esittämistä lauluista. Huumori on keskeinen elementti. Tekninen taito ja tekstin selkeys ei myöskään jätä toivomisen varaa.












Nuorisoalueella soitti bändi Lifetape hyvin ammattimaisesti vaikka ovat nuoria. Ovat olleet kirkkopäivillä ym. ennenkin.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen