25.03.2014

Olutkomiikkaa


 Vallilasta.

Taannoin oli taas vuoden ajankohtaisohjelma Nockherberg, josta olen kertonut edellisinä vuosina. Tänä vuonna on pormestari Uden viimeinen vuosi ja siksi hän oli esillä vahvasti - Seehofer ja Söder tietysti myöh tapansa mukaan. Vihreistä oli uusi heppu, eikä Claudia ei ollut lavalla. Musiikkinäytelmän teemana oli Faust. Valokuvia.

Hauska asiaohjelma on myös joka torstainen Quer, jonka jutut ovat kätevästi pätkitty nettisivulle. Aiheena totta kai Uli H:n vankilatuomio törkeästä verojen kierrosta. Siitäkö FC Bayernin kannattajat pahoittivat mielensä.

Yksi mielenkiintoinen oikeudenpäätös, joka yllättäen tapahtui Saksassa oli, että stuttgartilaisen luokan opettaja oli työajalla, kun hän putosi mynsseniläisessä olutteltassa seisomasta penkillä (selityksen mukaan vahtimassa lapsia) ja sitten putosi loukaantui. Stuttgartin paikallisviranomaiset olivat olleet toista mieltä:
Das Regierungspräsidium Stuttgart als zuständige Schulbehörde hatte zunächst anders entschieden. Es wertete den Sturz von der Bank nicht als Dienstunfall. Grund: Der Besuch eines Bierzelts zum Tagesausklang gehöre nicht zu den eigentlichen Dienstaufgaben und sei somit dem privaten Lebensbereich zuzuordnen.

Taannoin löysin sanan Stieffamilie eli uusperhe .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen