25.09.2014

Wiesn



 Oktoberfestit ovat pyörineet lauantaista lähtien. Nyt ei ollut enää Ude avaamassa tynnyriä. Hänen alter ego avasi kyllä Oide Wiesn. Nämä kuvat ovat Pohjois-Baijerista taikka Frankenista Aschaffenburgista muutaman viikon takaa. Silloin oli vuosittainen kaupunkijuhla.
 Muutama Bierbank 

Zeit esittää Wiesn'n avainlukuja. Tärkeitä mittereitahan ovat juotujen oluttuoppien lukumäärä kävijämäärän lisäksi (jälkimmäinen vaikeammin laskettava, koska sinne alueelle ei tarvitse ostaa lippua).

 Kaikilla juhlijoilla ei suinkaan riitä kunto, jos eivät ole harjoitelleet.
Eräskin oli sammunut puuhun.
 AZ kertoi, että australialainen turisti oli poistunut maksamatta taksista hotellilla ja kun kuski lähti perään oli tursti hypännyt taksin puikkoihin. Kuski oli hälyttänyt poliisit ja piakkoin taksi löytyi Chinesische Turmin läheltä, Sehän on kaupungin yhden kuuluisimmista nähtävyyksistä. Taksi oli käynnissä, mutta kuski oli nukkumassa jo. Poliisisetät hennosivat kuitenkin herättä.
 Kristillisdemokraattien Bierzelt. Saksasas ei tosiaan kristillinen uskonto rajoita alkoholin käyttöä. Olutlasit kuuluvat seurakuntakodin kalustoon ainakin Mynssenissä.


Keskiviikkona tuli Lidlin viikkomainos, jossa on aukeama mukamas Oktoberfest tuotteita. Se on surkeampi kuin koskaan. Mm. strudelit puuttuvat. Tilalla on jotain tavanomaisia kakkuja.
Kaipa sitä pari pakettia Weisswurstia tulee käytyä ostamassa. Knödelikin varmaan.

Espoon Lidl sitä paitsi on lopettanut Bretzenien paistamisen. Stokkalta niitä sentään vielä pitäisi löytyä. 

 Promiskin olivat jo ehtineet kuvattavaksi.
Youtubessa on Trachten ja Schützenzugista videoita.Tässä vanhoja kuviani ja myös niityltä.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen