01.04.2016

traagista

 Stokkan hienomainoskampanja. Vaan eipä taida pelastaa sillä KL:ssä pohdittiin, että onko kauppa vai kiinteistöyhtiö tulevaisuus. Oulussa Sokos iloitsee Stokkan lopettamisesta.



 Finlaysoninkin ihan hieno idea, joskin vain kampanja.


 Valtion päänvaiva on pitkä rataverkko ja sen kustannukset. Toisaalta VR on myös maksanut osinkoja, kuten päivän uutinen kertoo.
 Ihan hyvä, että ajoissa tehdään jotain liikkeitä, ettei käy kuin Ranskassa SNCF:lle.
Viikolla taas Onnibussi ilmoitti uusista linjoista.

 X-yliopistoon ulkaltautui just just.
Husis kehui näytelmää maastataivaisiin. Ehdottomasti TOP-2:n oudoimman esityksen listallani. Hyvä, ettei 2h esityksessä ole väliaikaa sillä takuula joku olisi ottanut hatkat.
Esitys koostui seitsemästä Shakespearen näytelmästä, joista jokaiseen kuului samanlainen alku torvisoittajineen, videokameralla nimen ja päänhenkilön esittelyyn suurelle muivipressulle heijastettuna. Sitten näyttelijät marssivat montun reunalle ja hyppäsivät sinne. Värejä kaadettiin ja viskeltiin. Ruumiillisia kontakteja ei tosiaan kaihdettu. Vuorosanoja oli niukalti. Olisi ehkä pitänyt tietää jokaisen juoni, että olisi symboliikka ym. avautunut. Kielestä se nyt tuskin jäi kiinni.
Huippukohtana oli jokaisessa pressuntakana soittaneen orkesterin säestämänä musikaalikappale. Näyttelijät olivat kyllä ihan OK. Paljon käytettiin käsimikrofoneja.  Ohjaaja toimi järjestysmiehenä ja oli epäilemättä antanut kaiken luovuutensa käyttöön..
Tämä oli ns. newmusictheatre-projektin tuotantoa ja sen instagrammista näkyy kuvia..


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen