05.04.2016

Rousi ooppera

Ville Saukkonen oli sijoittanut Figaron kumppaneineen toimistoon, jossa ei tarvinnut turhaan lavasteita vaihdella. Kreivi oli tietysti toimiston pomo. Cherubino oli lievästi liian nuoriharjoittelija poika erinomaisena velttona katumuotina esitettynä. Laulalan ensimmäinen ooppera kyseessä, joten ihan maailman luokan Cherubinon aariaa nyt ei ehkä kannatakaan odottaa. Silti laulajat kyllä ajoivat hyvin asiansa. Erik Rousi Figarona oli kantava ja Robert Näse kreivinä toki myös hienoa työtä.
Erinomainen hinta-laatusuhde.

Viikon urkuhautaudessa oli ranskalaistabarokkia. Kumpikin ihan tuntemattomia. Urkuri toki tuttu nimi.
Guilan ja muutama osa Pariisin uruilla soitettua Du Magea.




Jormalla oli 75-v. bileet sunnuntaina, joten hän ei tullut leffaan. Margareta oli paikalla. Raili oli yleisössä. Ohjaaja Heikinheimo on lievästi puheliasta sorttia. Hän sai valita esittäjät. Lefa hyväksyi. Ylen silloinen johtaja ja talouspäällikkökin olivat yleisössä. Silloin sai tehdä vielä kulttuuria. Nyt on ihme, jos tuota edes itsenäisyyden juhlavuonna Teemalla esittävät. Onneksi sentään Tampereen ooppera tuon esittää.
Pohjanmaalla oli ollut lämmintä tehdessä. Mutta kyllä kannatti! Erinomainen miehitys, ohjaus ja miljöö. Kuulemma leskirouva lehmänsä kanssa oli asunut kuvauspaikalla.






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen