22.02.2016

Taidetta ja hispteriruokaa

 Forsblomilla on jälleen 3D-taidetta.

Ylen uutinen museoiden taidehankintabudjeteista ja Reizin sitruunasta.
 
 kotimaista tämä (J. Niva).

 Ympäri Hkiä viettiin taas ravintolapäivää.
 Hollannista kuivattuna tuotuja sirkkoja ravintolakoulun kojulla (6 eur, mutta eipä näitä joka päivä tule syötyä). Ei ollut maussa valittamista. Maku tosin taisi tulla perusmausteista ja rasvasta.

Kauppalehti Option pääkirjoitus ja juttu koski keinolihan tulevaisuutta ja ruoan filosofiaa.  Ihmisen kantasoluista kasvatettu liha ei mahtaisi maistua vaikka olisikin laboratorion tuote? Vanhempi juttu oli otsikoitu: Maistuisiko norpan liha?



 Imatran taidemuseon on vallannut täpläkuume.





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen