07.07.2016

Draamaqueens

 Takana näkyy muuten Fujitsun tiimi, jonka näin ensimmäistä kertaa.


Toinen epänormaalin normaali kulkueeseen osallistunut kaupallinen toimija oli Foodora.


Yleisradio uutisoi, että Priden etujoukoissa juhlapuvussa marssineen merivoimien ylikersantti on aiheuttanut kohu. Itsekin kyllä kiinnitin huomiota, ja hänet oli asemoitu kulkueen kärkijoukkoon näkyvälle paikalle.
En kyllä tiedä, miksi Iltasanomien eläkkeellä olevalta kenraalilta asiaa kysyi.
Lontoossa, Tukholmassa ja ties missä kyllä niin sotilaat kuin poliisit ja pelastuslaitos ovat joukoin mukana virkapuvussa. MTV3:n uutinen.






Selkeästi ulkomaalaisia EuroGames turisteja oli mietitty  The Land of the Midnight Fun musikaalia tehdessä Savoy-teatteriin. Siellä oli ammattilaistason videoseinä ja äänentoisto, mutta valoilla nyt ei hirveästi kikkailtu. Esitys oli pitkä koostuen tarinasta, miten puolen tusinaa miestä putoaa Rovaniemen tienoille ja aloittaa bussiretken kohti Helsinkiä. Tarinassa oli runsaasti huumoria ja stereotypioita - myös Suomesta... Toisessa osassa oli oikeastaan vaan musiikkiperformansseja. Taustakuoro oli hyvä.
Vieressä istui mm. sveitsiläinen urheilija, joka pystyi seuraamaan näytelmää ja ymmärtämään hyvin. Tietysti "Jos metsään haluat mennä nyt.." sanat eivät auenneet, mikä teki nallekohtauksesta vielä hauskemman.







Ulkomaalaiset olivat vaikuttuneita tyylikkäästä loungesta, josta avautuu hyvät näkymät pääkaupunkiin.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen