Vielä ehtii käväistä 16.9. asti Emmassa ja Futurossa (2 eur lisämaku), johon ei ihan muuten ihan joka päivä pääse. Minun kanssa samaan aikaan siellä oli ranskalaisia.
Ylen juttu
Noita valmistettiin noin sata ja parikymmentä Suomessa (1968-1978), joista 12 lähti jo silloin ulkomaille. Nyt niitä on Suomessa jäljellä kaiketi viisi. Merimasku, Ahvenanmaa, Kauhava ja Pöytyä on muiden sijaintipaikkana.
Arkkitehti Suuronen työryhmineen kehitteli sen hiihtomajaksi. Eka valmistui 1968.
Makkarapaistopaikka pitää olla. Vain sauna puuttuu.
Istuimet saa vedettyä vuoteeksi.
1973 öljykriisi oli lopullinen niitti, ettei tästä erikoisuudesta tullut laajempaa menestystä.
Tämä oli kyllä Helsinki design capital vuoden yksittäisistä tempauksista hienoin kulttuuriteko. Touko-heinäkuussa talossa oli käynyt 15'000 kävijää.
Erikoisen huonot tuolit, mutta onpahan disainia.
P.S Kyllä minä niin mieleni pahoitin, etten ollut huomannut, että ratiossa oli tullut jo hyvän aikaa ruskeakastike-kirja luentaan. Ekat jatsot ovat jo poistuneet Areenasta.
P.P.S Eipä googlen mukaankaan ole yksimielisyyttä, kirjoitetaanko ruskea kastike yhteen vain erikseen. Esimerkiksi kirjan kustanjajalla ja Ylellä on eri politiikka. Minusta kyllä kirjoitetaan yhteen. Se on ruoan nimi eikä eikä kastikkeen väristä ole kysymys.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen